Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Fúze se společností ThermWet

12.02.2024

Od 1. března 2024 došlo k fúzi společnosti ThermWet s.r.o. do společnosti LICON HEAT s.r.o.


Tato fúze přinese mnoho pozitivních změn a synergií, které posílí naši pozici na trhu.

ThermWet  s.r.o.  je česká firma  ze skupiny  KORADO,  výrobce  větracích a  rekuperačních  jednotek s patnáctiletou  tradicí. Firma se prezentuje vlastním vývojem a výrobou a díky tomu dodává výrobky na vysoké technické úrovni, které jsou vybaveny vysoce kvalitními komponenty. Tímto spojením rozšíříme naši stávající nabídku otopných těles o novou oblast větrání a rekuperace
LICON  HEAT  disponuje dostatečně  velkými  výrobními prostory, do kterých se ThermWet přestěhuje. Tímto krokem vznikne celá řada  vysoce synergických efektů, které  zvýší  kapacitu a  flexibilitu  výroby a  díky celé řadě sdílených procesů dosáhneme ve výsledku vyšší efektivity a úspory nákladů.
Cílem této fúze je zabezpečit budoucí rozvoj prodeje rekuperačních jednotek a využít aktuálního zájmu o řízené větrání v domácnostech.  Společně chceme vybudovat silnou, pro zákaznicky orientovanou firmu, která dodává na trh energeticky účinné výrobky. Tyto  produkty  nejen šetří životní prostředí, ale také Vám pomáhají snižovat náklady na provoz.

Oznámení obchodním partnerům Oznámení obchodním partnerům

Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.