Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web LICON. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Nový katalog: Centrální rekuperace VENTBOX 150 Thin

13.03.2024 0:00

S radostí oznamujeme, že jsme právě vydali nový katalog pro centrální rekuperaci Ventbox 150 Thin, speciálně navrženou pro byty a rodinné domy o rozloze do 100 m².

VENTBOX 150 Thin je ideální volbou pro ty, kdo hledají efektivní a energeticky úsporné řešení pro větrání svých domovů. S kompaktním designem a vysokou účinností je tato rekuperační jednotka připravena poskytnout čerstvý vzduch a současně minimalizovat tepelné ztráty.

Naše nová kolekce katalogů nabízí podrobné informace o vlastnostech, technických specifikacích a výhodách centrální rekuperace VENTBOX 150 Thin. Chcete-li získat tento cenný zdroj informací, neváhejte a vyžádejte si katalog ještě dnes.

Náš tým je připraven odpovědět na vaše dotazy a pomoci vám najít to správné řešení pro vaše větrání. Kontaktujte nás prostřednictvím našeho webového formuláře nebo telefonicky a dejte svému domovu ten nejlepší vzduch, který si zaslouží.

Katalog ke stažení v sekci https://licon.cz/ke-stazeni