Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Nový katalog: Centrální rekuperace Ventbox 150 Thin

13.03.2024

S radostí oznamujeme, že jsme právě vydali nový katalog pro centrální rekuperaci Ventbox 150 Thin, speciálně navrženou pro byty a rodinné domy o rozloze do 100m².


Ventbox 150 Thin je ideální volbou pro ty, kdo hledají efektivní a energeticky úsporné řešení pro větrání svých domovů. S kompaktním designem a vysokou účinností je tato rekuperační jednotka připravena poskytnout čerstvý vzduch a současně minimalizovat tepelné ztráty.

Naše nová kolekce katalogů nabízí podrobné informace o vlastnostech, technických specifikacích a výhodách centrální rekuperace Ventbox 150 Thin. Chcete-li získat tento cenný zdroj informací, neváhejte a vyžádejte si katalog ještě dnes.

Náš tým je připraven odpovědět na vaše dotazy a pomoci vám najít to správné řešení pro vaše větrání. Kontaktujte nás prostřednictvím našeho webového formuláře nebo telefonicky a dejte svému domovu ten nejlepší vzduch, který si zaslouží.

Katalog ke stažení zde nebo v sekci https://licon.cz/ke-stazeni 

Zdá se, že používáte prohlížeč, jenž nepodporuje moderní technologie pro zobrazování obsahu na webu. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, jenž dnešní standardy splňuje.